Τους πρώην Προϊσταμένους Εκπαίδευσης τίμησε η Διεύθυνση Π.Ε.


Εκδήλωση προς τιμή όσων διετέλεσαν Προϊστάμενοι Εκπαίδευσης στο νομό μας πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καρδίτσας. Ο Διευθυντής Π.Ε. Καρδίτσας  κ. Χρήστος Μουζιούρας ευχαρίστησε τους πρώην Προϊσταμένους για το έργο και την προσφορά τους στο χώρο της Εκπαίδευσης, λέγοντας ότι οι συνάδελφοι και η τοπική κοινωνία αναγνωρίζουν στο πρόσωπό τους εκπαιδευτικούς που επί σειρά ετών έδωσαν την προσωπική τους μάχη για ένα καλύτερο σχολείο. Ο κ. Μουζιούρας τόνισε ότι οι εκπαιδευτικές πολιτικές και μεταρρυθμίσεις, θα παρέμεναν άψυχα προγραμματικά σχέδια χωρίς τη συμβολή των εκπαιδευτικών που καταθέτουν την ψυχή τους για τη δημιουργία καλύτερων εκπαιδευτικών συνθηκών. Από την πλευρά των πρώην Προϊσταμένων, ο κ. Σακελλαρίου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μουζιούρα για την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης, ανέφερε ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί εξαιρετική τιμή στο πρόσωπό τους αφού η αναγνώριση και η εκτίμηση των νεώτερων συναδέλφων συνιστά κορυφαία στιγμή στην επαγγελματική σταδιοδρομία του καθενός.

   Ο κ. Στάθας μιλώντας από την  πλευρά των Διευθυντών ευχαρίστησε τους πρώην Προϊσταμένους για τη συνεργασία που είχαν με τις Σχολικές Μονάδες όλο το διάστημα της θητεία τους σε θέσεις ευθύνης και αναφέρθηκε στη διάθεση που είχαν να συμβάλουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιαζόταν στα σχολεία

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας της Καρδίτσας, οι Προϊστάμενοι των Γραφείων Π.Ε. του νομού, οι Διευθυντές των Σχολείων, οι Αιρετοί Εκπρόσωποι του κλάδου στο ΠΥΣΠΕ και τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων.

Τιμήθηκαν οι παρακάτω πρώην Προϊστάμενοι:

  1. Σακελλαρίου Ηλίας
  2. Καταραχιάς Γεώργιος
  3. Ζάρρας Φώτιος
  4. Ντάλης Ιωάννης
  5. Ρουβολής Γεώργιος
  6. Παπαβασιλείου Δημήτριος
  7. Κατσίμπας Χρήστος
  8. Τραγαζίκης Θωμάς
  9. Κουτής Ηλίας
  10. Μπάλλας Δημήτριος
  11. Γκαγκάς Απόστολος
  12. Δημόπουλος Γεώργιος
  13. Χούμος Ματθαίος
  14. Φωτάκης Κωνσταντίνος
  15. Παππάς Χριστόφορος
  16. Πολύζος Κωνσταντίνος
Προηγούμενο άρθρο Ο Δ. Καρδίτσας στην Επιτροπή για την «Πολιτιστική Μεσογειάδα»
Επόμενο άρθρο Νέος Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Καρδίτσας ο κ. Ηλίας Κολιός