Ειδήσεις

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα επισκέφθηκε ο νέος Διευθυντής Αθμιας


Τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Καρδίτσα, ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Αθανάσιος Μπότας, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η προετοιμασία των σχολικών μονάδων, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και η λήψη μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο κ. Μπότας δήλωσε πως είναι καθόλα έτοιμοι και πως οι δάσκαλοι, αλλά και τα βιβλία, θα βρίσκονται σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Επεσήμανε δε πως για πρώτη φορά φέτος, μετά από πολλά χρόνια, έγιναν διορισμοί στο Ν. Καρδίτσας στον ευαίσθητο τομέα της ειδικής αγωγής και ανέλαβαν καθήκοντα 20 εκπαιδευτικοί.

Επίσης, ο νέος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημέρωσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης πως την ερχόμενη εβδομάδα, η Κινητή Ομάδα Υγείας Καρδίτσας θα ξεκινήσει δειγματοληπτικούς έλεγχους για την ανίχνευση του κορωνοϊού, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει ομιλίες, σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων.

Ο κ. Τσιάρας ευχήθηκε στον κ. Μπότα «καλή και γόνιμη θητεία», υπογραμμίζοντας πως θα είναι πάντα αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του νομού μας.

 

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου
Επόμενο άρθρο Δήλωση ωρών χρήσης παρόχθιων του Δήμου Καρδίτσας