Ειδήσεις

Τιμάται η μνήμη των οχτώ Τοπικών Αγίων


«Καθ’ εκάστην Κυριακήν μετά την Ύψωσιν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού» η τοπική μας Εκκλησία εορτάζει πανηγυρικώς την πανίερο μνήμη των οκτώ πολιούχων αγίων της και μας καλεί να τους τιμήσωμεν ευσεβοφρόνως· διότι αυτοί είναι οι φύλακες και προστάτες του τόπου μας, βοηθοί και συμπαραστάτες σε κάθε περίσταση και θλίψη του βίου.

Σάββατον 15 Σεπτεμβρίου 2018

7:00’μ.μ. Επίσημος υποδοχή των τιμίων λειψάνων στην κεντρική είσοδο του προαυλίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης και λιτανευτική εισόδευσις αυτών στον Ι. Ναό.

Ακολούθως, η ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού μετά Αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ και συγχοροστατούντος αυτώ του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΤΙΜΟΘΕΟΥ.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

7:00’ 10:30’π.μ. Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργιου και συλλειτουργούντος αυτώ του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Τιμοθεου μετά των Ιερέων και Διακόνων.

Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα των Αγίων μας και κατά την διάρκεια της ακολουθίας του Εσπερινού του Σαββάτου και κατά την διάρκεια της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής.

Προηγούμενο άρθρο Νέο πρόγραμμα Εράσμους για το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο για το εθνικό σύστημα ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων