Ειδήσεις

Την Παρασκευή στις 7 μμ τα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι


KOTSOS1Την Παρασκευή 19 του τρέχοντος μηνός στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι καθώς, με  απόφασή του το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Αθηνών ενέκρινε την ίδρυση και λειτουργία του, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας Μουζακίου και όμορων δήμων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία του τομέα  ΕΚΑΒ Μουζακίου θα καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην περιοχή αναφορικά με την άμεση διακομιδή των περιστατικών που το έχουν ανάγκη, δημιουργώντας ταυτόχρονα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είμαστε σε θέση να πληροφορήσουμε τους δημότες μας, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ότι την Παρασκευή 19 του μηνός στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ Μουζακίου και έτσι πλέον επί της ουσίας ξεκινά και η λειτουργία αυτής της τόσο σημαντικής υπηρεσίας για την περιοχή μας. Καλούμε όλους τους κατοίκους, τους φορείς και τους εκπροσώπους των να παραστούν στα εγκαίνια του τομέα ΕΚΑΒ Μουζακίου» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Προηγούμενο άρθρο Σε παιδικούς σταθμούς 3.254 παιδιά φτωχών οικογενειών στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός : «Να συνδέσουμε αρμονικά την παραγωγή με την κοινωνική ευημερία»