Ειδήσεις

Την παράκαμψη του Ελληνοπύργου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός


Την πρόοδο των εργασιών του περιφερειακού δρόμου του Ελληνοπύργου διαπίστωσε από κοντά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Γιώργος Κωτσός επισκεπτόμενος το εργοτάξιο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βλάχο.

Είναι γεγονός πως ο ανάδοχος του έργου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που εκτελεί το έργο, η ποιότητα των εργασιών είναι εξαιρετική.

Παράλληλα η δημοτική αρχή του δήμου Μουζακίου φροντίζει να λύνονται επί τόπου όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν από την εκτέλεση του έργου και κυρίως εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο σ’ αυτό είναι ο πρόεδρος του χωριού που είναι πάντα παρών όταν αυτό απαιτηθεί.

«Η κατασκευή του περιφερειακού δρόμου στον Ελληνόπυργο είναι ένα σημαντικό έργο για το χωριό, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα απρόσκοπτης διέλευσης μεγάλων οχημάτων και λεωφορείων παρακάμπτοντας τους στενούς δρόμους και κυρίως διευκολύνοντας την επικοινωνία με τη Λίμνη Πλαστήρα. Παράλληλα θα ανακουφίσει και το κέντρο του χωριού από τα βαρέα οχήματα και κυρίως θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στον Ελληνόπυργο. Πραγματικά οι εργασίες προχωρούν γρήγορα και κυρίως υπό τις οδηγίες της επιβλέπουσας υπηρεσίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας η ποιότητα του έργου είναι σε υψηλά επίπεδα» δήλωσε ο δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για την αξιολόγηση του ΤΕΙ
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα