Την Καρδιτσομάγουλα επισκέφθηκε ο Νομάρχης


Ο Νομάρχης Φώτης Αλεξάκος πραγματοποίησε την Πέμπτη επίσκεψη στην Καρδιτσομάγουλα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Β. Κατσαρό, τους Αντινομάρχες Β. Νίκου, Θ. Τότσικα, Ερμ. Βασιλού & Γ. Παπάρα και τoυς Νομαρχιακούς Σύμβουλους Γ. Σβάρνα και Κ. Γαλανόπουλο.

Στο καφενείο τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Καρδιτσομάγουλας κ. Ψευτόπουλος και πολλοί κάτοικοι με σκοπό να συζητήσουν μαζί τους για τα προβλήματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που κηρύχθηκε αυθαίρετη και πρέπει να κατεδαφισθεί καθώς, όπως τόνισαν, το θέμα είναι σοβαρό για την προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής. Επίσης ζήτησαν να γίνουν εργασίες καθαρισμού της κεντρικής στραγγιστικής τάφρου που βρίσκεται στο δρόμο Καρδιτσομάγουλα – Αγ. Τριάδα, διότι παραμένει ακαθάριστη για πάρα πολλά χρόνια. Παράλληλα, επεσήμαναν τη ανάγκη κατασκευής σύγχρονου δρόμου με την περιοχή Σελλάνων και την κατασκευή ασφαλτοστρωμένου δρόμου για να συνδεθεί η Καρδιτσομάγουλα με το Μακρυχώρι ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την καταστροφή της παλαιάς και την μη κατασκευή της καινούριας γέφυρας στη θέση ‘’Αγ. Τριάδα” που βρίσκεται στην αρμοδιότητα της περιφέρειας Θεσσαλίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τα χωράφια τους.

Τέλος αναφέρθηκαν στην κατασκευή αντλιοστασίων και τεχνικών οχετών στα αγροκτήματα της περιοχής καθώς και στην συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας για να βελτιωθεί η άρδευση και η μεταφορά των προϊόντων τους.

Ο Νομάρχης αναφέρθηκε αναλυτικά στις πρωτοβουλίες της Νομαρχίας για τα ζητήματα των υποδομών της ευρύτερης περιοχής όπως η βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης των οδών και την ολοκλήρωση του Δημοτικού Σχολείου τον περασμένο χρόνο, στην δημοπράτηση της μελέτης Καρδιτσομάγουλα -Αγία Τριάδα και την κατασκευή αντλιοστασίων και τεχνικών.

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της γέφυρας στην θέση «Αγ.Τριάδα», τονίζοντας ότι για το πρόβλημα αυτό ασκούνται συνεχώς πιέσεις στην περιφέρεια προκειμένου να δοθεί επιτέλους μια λύση.

Στο τέλος της συγκέντρωσης ο Νομάρχης δήλωσε ότι « Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεχής επαφή με τους πολίτες γιατί έτσι μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του κάθε χωριού ώστε στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπίσουμε».

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση μαθητών με Νομάρχη & Πρόεδρο του Ν.Σ.
Επόμενο άρθρο Νέες εντάξεις 9,5 εκατ. ευρώ στο Β κύκλο του Επενδυτικού Νόμου