Ειδήσεις

Τα παιδιά έπαιξαν για τα παιδιά στον Παλαμά


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (10/06/2018) και το 3ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών που διοργάνωσε η ακαδημία ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά για τη στήριξη του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Το γήπεδο του Ατρομήτου Παλαμά γέμισε κόσμο, αφού παιδιά και γονείς τίμησαν με την παρουσία τους το κάλεσμα της ακαδημίας μας. Η θετική διάθεση από τους γονείς και τα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο σκηνικό, που για ακόμα μια φορά απέδειξε πως το άθλημα του ποδοσφαίρου, μπορεί στη σωστή του διάσταση να προσφέρει πολλά στην κοινωνία και ειδικότερα στα παιδιά!

Προσπάθεια όλων μας, να κάνουν πράξη οι μικροί αθλητές τον σκοπό του τουρνουά :παίζοντας ποδόσφαιρο να στηρίξουν και να δώσουν χαρά στους γονείς και τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» που το έχουν απόλυτη ανάγκη, παλεύοντας καθημερινά για την υγεία τους. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε στο ακέραιο μέσα από τη συμμετοχή των μικρών αθλητών σε όλα αυτά που προσφέρει το ποδόσφαιρο :  ψυχαγωγία, ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας (ευ αγωνίζεσθαι), προώθηση της φιλίας ομάδων και παιδιών και ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.

Στους προχθεσινούς αγώνες συμμετείχαν, εκτός από τον Ηρακλή Παλαμά, οι ακαδημίες : Αναγέννησης Καρδίτσας, Εθνικός Καρδίτσας, Π.Α. Σοφάδων, Πανελλήνιος Καρδίτσας και Πλαστήρας Καρδίτσας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, τους γονείς και τους υπευθύνους των παραπάνω συλλόγων για τη αποδοχή της πρόσκλησή μας.

Το παραπάνω τουρνουά τείνει να γίνει θεσμός για την πόλη του Παλαμά και φιλοδοξία μας είναι πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.Στην όλη παραπάνω διοργάνωση είχαμε την υποστήριξη από φορείς και απλούς ανθρώπους τους οποίους αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη καταρχήν τους συνδιοργανωτές:

– Τον Δήμο Παλαμά,

– Την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας,

-Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας (ΕΠΣΚ),

Επίσης :

– Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά,

-Το Ε.Κ.Α.Β. και το Κ.Υ. Παλαμά,

-Την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών Λάρισας (ΕΟΔΥΑ),

Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και ειδικά:

–  τον πρόεδρο ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιο Μπακαβέλο,

– την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, κ. Κατερίνα Θωμά, Παλαμιώτισσα Περιφερειακή σύμβουλο,

– τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Μανώλη Παλάσκα και τον αν. Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτριο Κωτούζα,

–  τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Καρδίτσας, κ. Βασίλειο Τσιαμούλη,

–  τους αντιδημάρχους Παλαμά κ. Ιφιγένεια Πετροπούλου και κ. Ιάσων Τσιρώνη,

για την ευγενική προσφορά της ζωντανής αναμετάδοσης του τουρνουά,

–  τον ιερέα του Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά, κ.Κωνσταντίνο Γιολδάση,

– τον πρόεδρο των Τιτάνων Παλαμά και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά κ. Νικήτα Πετρόπουλο,

–  τους Καραγκούνηδες Παλαμά και τον χοροδιδάσκαλο ΝώνταΣτυλόπουλο,

–  τον μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Παλαμά κ. Αχιλλέα Μπίμπιλα,

– τον διευθυντή του Κ.Υ. Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ,

– τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ δικαιούνται οι εθελοντές μας -όλοι τους μέλη των μεγαλύτερων αγωνιστικών τμημάτων του Ηρακλή Παλαμά- που συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε να διεξαχθεί όσο το δυνατόν αρτιότερα το τουρνουά.

Δεσμευόμαστε ώστε κάθε χρόνο να προσπαθούμε να βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά και τους γονείς αυτού του συλλόγου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και καλούμε όλους σας να στηρίζετε και να συμπαραστέκεστε με όποιο τρόπο μπορείτε στους γονείς και τα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ».

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός στη Βουλή: Ορατότητα κανονικότητας μηδέν
Επόμενο άρθρο Σύλλογοι Γυναικών: Όλες στη συγκέντρωση