Σύσκεψη στο Μουζάκι για τις αποζημιώσεις από ξηρασία


Σύσκεψη στο Δημαρχείο Μουζακίου πραγματοποιήθηκε παρουσία του προϊσταμένου του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Παπακώστα, του Δημάρχου Μουζακίου καθώς και των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ στο Δήμο με θέμα τις αποζημιώσεις από την ξηρασία για τη χρονική περίοδο Ιανουάριος- Δεκέμβριος 2007.

Αιτήσεις υποβάλλουν μόνο οι παραγωγοί που οι γεωργοκτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις έχουν υποστεί ζημιές από ξηρασία και αφορά Σιτάρι μαλακό και σκληρό.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπακώστας στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, τους αντιπροσώπους του ΕΛΓΑ και τους εκπροσώπους συλλογικών οργάνων των αγροτών:

«Με την υποβολή της αίτησης για την ξηρασία Σιτηρών-Ψυχανθών θα επισυνάπτονται μόνο τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

2. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου, όπου θα φαίνεται ευκρινώς ο αριθμός λογαριασμού.

3. Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ΟΓΑ, όπου θα διακρίνονται τα στοιχεία του αιτούντα και η σχετική θεώρηση. Σε περίπτωση που δεν έχει ακόμα εκδοθεί βιβλιάριο θα προσκομίζεται σχετική βεβαίωση του ΟΓΑ.

4. Φωτοαντίγραφο του φορολογικού εντύπου Ε1 οικονομικού έτους 2008 και του αντίστοιχου εκκαθαριστικού σημειώματος.

Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν ήταν υπόχρεος   υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για τα οικονομικά έτη 2007 και 2008 ,πρέπει να προσκομίσει σχετικά παραστατικά(υπεύθυνη δήλωση )με σφραγίδα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ,ότι «παρελήφθη όμοιο».

5. Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης 2007 (Α.Ε.Ε.) Μηχανογραφημένη ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ»

Όλα τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται συνοδευόμενα από τη Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86,που σας διαβιβάσθηκε με την ανακοίνωση του προγράμματος, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

* Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών από 11 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο άρθρο Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μουζάκια 2008»
Επόμενο άρθρο Ξένα χορευτικά συγκροτήματα στο Δημαρχείο