Ειδήσεις

Σύλλογος Γυναικών Καλλιθήρου : Εκδρομή σε Ζαγοροχώρια και Κόνιτσα


Το Σάββατο 11 Ιούνη ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθήρου πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή σε Ζαγοροχώρια και Κόνιτσα. Η εκδρομή ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές καθώς ο καιρός ήταν με το μέρος μας, με μια ηλιόλουστη αλλά όχι πολύ ζεστή μέρα και πολύ καλή συμμετοχή γυναικών.

Πρώτα επισκεφτήκαμε το γραφικό χωριό του Δυτικού Ζαγορίου, την όμορφη Αρίστη,που βρίσκεται σε υψόμετρο 642 μ. και από την οποία μπορείς να ρεμβάσεις το επιβλητικό όρος Γκαμήλα και το μικρό και μεγάλο Πάπιγκο. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστηςπου βρίσκεται μόλις 400μ. από τα αλβανικά σύνορα και δίπλα του περνά ο ποταμός Αώος. Το μεσημέρι απολαύσαμε το φαγητό μας δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Βοϊδομάτη και συνεχίσαμε τη βόλτα μας στην Κόνιτσα με την όμορφη θέα και την παραδοσιακή Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με ελεύθερο χρόνο στα Γιάννενα, τον οποίο άλλες εκμεταλλεύτηκαν για καφέ στη λίμνη και άλλες για μια γρήγορη επίσκεψη στο νησάκι του Αλή Πασά.

Όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν έμειναν πολύ ευχαριστημένες αλλά και με ένα ερωτηματικό για το πότε θα κάνουμε την επόμενη «απόδραση».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσιακά έληξε η διδακτική περίοδος του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Σκόραρε και ενίσχυσε το Χαμόγελο του Παιδιού ο Ηρακλής Παλαμά