Συνεχίζουν απτόητοι παρά την αφόρητη ζέστη


Οι φίλοι ποδοσφαίρου του «ΠΑΛΕΡΜΟ», πιστοί στο ραντεβού τους που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια, συναντιόνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο για την καθιερωμένη ποδοσφαιρική συνάντηση, με απουσίες, αυτή την περίοδο λόγω θερινών διακοπών (άλλοι φεύγουν και άλλοι επιστρέφουν). Παίκτες διαφόρων ηλικιών, πολλές φορές κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες αγωνίζονται για το «άθλημα». Υπάρχει μεγάλη ένταση, πάθος αλλά και μεγάλες συγκινήσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο νικητής σε πολλούς αγώνες αναδεικνύεται μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αφού σημειώνονται αρκετά γκολ με πολλές καλές φάσεις, ανάλογες με αυτές που παρακολουθούμε στα επίσημα παιχνίδια Επαγγελματικών ομάδων.

Μετά το σφύριγμα του Διαιτητή, για τη λήξη του αγώνα, δίνουν ραντεβού για τον επόμενο αγώνα και αποχωρούν όλοι τους, παρά τις όποιες διαφορές και αντεγκλήσεις, ευχαριστημένοι και αγαπημένοι.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι το Σεπτέμβριο, προγραμματίζονται μία σειρά εκδηλώσεων, στο Αθλητικό Κέντρο του «Παλέρμο», με συμμετοχή παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ομάδων Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

 Ανακοινώσεις για αυτές τις εκδηλώσεις αναμένονται κατά το μήνα Αύγουστο.

Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία για την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθρο Ερώτηση του Βουλευτή Ντίνου Ρόβλια για την επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες