Συνεχής & απρόσκοπτη η επαφή της Α. Σκόνδρα με τους πολίτες του Νομού


Παρότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών σταμάτησαν, ο κύκλος των επαφών της κα.Ασημίνας Σκόνδρα με τους αγρότες του νομού μας συνεχίζονται.

Το τελευταίο 10ήμερο, επισκέφτηκε την Αγιοπηγή, Ζαϊμι, Καλλιφώνι, Απιδιά, Πρόδρομο, Μακρυχώρι, Μυρίνη, Μασχολούρι, Ανώγειο, Φίλια, Μαυραχάδες, Μελισσοχώρι, Πασχαλίτσα, Ερμήτσι, Κυψέλη, Δασοχώρι, Άμπελο, Μαυρομμάτι, Κρανιά, Ριζοβούνι, Αρτεσιανό, Αγ.Θεόδωροι, Καρποχώρι.

Η αμφίδρομη αυτή επικοινωνία και ενημέρωση, έχουν ένα κοινό σκοπό και στόχο.

Την κατάθεση προτάσεων και εξεύρεση λύσεων, που θα ανακουφίσουν τον αγροτικό κόσμο, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και μεσοπρόθεσμα και τα κίνητρα εκείνα που θα κρατήσουν τους νέους στα κτήματά τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα, ένα αξιοπρεπές εισόδημα και καλύτερη ποιότητα ζωής. Δεν λείπουν βέβαια και άλλες ουσιαστικές πολιτικές συζητήσεις, όπου η Ασημίνα Σκόνδρα, δεν παραλείπει να προβάλει το κυβερνητικό έργο, να επιμένει στην κοινωνική συνοχή, συνεννόηση και να τονίζει, ότι το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της χώρας μας είναι ο Κώστας Καραμανλής   

Παράλληλα, δέχεται καθημερινά στο πολιτικό της γραφείο, φίλους και συμπολίτες από την πόλη της Καρδίτσας και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι η Νομαρχιακή Σύμβουλος και Πολιτευτής της Ν.Δ., με πραγματική συνέπεια ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις που αφορούν, κομματικές, κοινωνικές και  πολιτιστικές εκδηλώσεις, που λαμβάνουν χώρα στο Νομό μας.

Ανταποδίδει έτσι την τιμή σ’ αυτούς που την προσκαλούν, έχει άμεση και συνεχή επαφή με όλους τους πολίτες και εκπροσωπεί τόσο την ομάδα της μείζονος μειοψηφίας, στο Ν. Συμβούλιο, όσο και την παράταξή της ως πολιτευτής.    

                                                      ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ

                                                     ΝΟΜ/ΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                                                 &       

                                                 ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.  Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Προηγούμενο άρθρο Δημοπρατήθηκε το Διοικητήριο με κατάθεση 18 προσφορών
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία ο χορός του Α.Σ. Καρδίτσας