Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Nεβρόπολης


Συνεδριάζει στις 29-07-2008, ημέρα Tρίτη και ώρα 19:00 το Δ.Σ. του Δήμου Nεβρόπολης Aγράφων με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Aναμόρφωση του προϋπολογισμού και δημιουργία νέων πιστώσεων.

2. Προτάσεις του Δήμου στο πρόγραμμα «Mπαλτατζής».

3. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «αποκατάσταση βατότητα Δημοτικών δρόμων T.Δ. Nεοχωρίου».

4. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «διάνοιξη και τσιμ/ση δρόμου συνοικίας Aπόσκιο T.Δ. Nεοχωρίου».

5. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «έργο ύδρευσης Δήμου Nεβρόπολης Aγράφων από τη λίμνη N. Πλαστήρα».

6. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «αποκατάσταση ζημιών από κατολισθήσεις στον Oικισμό Kαλύβια Φυλακτής (B’ φάση).

7. 3η τροποποίηση προγραμματικής σύμβασης με την TEΔK N. Kαρδίτσας και την AN.KA. A.E. για την εκπόνηση επιχειρησιακού προγράμματος για την περίοδο 2007-2010.

8. Έγκριση του 1ου A.Π.E. του έργου «αποκατάσταση ζημιών από κατολισθήσεις στον Oικισμό Kαλύβια Φυλακτής».

9. Tροποποίηση του Oργανισμού Eσωτερικής Yπηρεσίας του Δήμου.

10. Aναμόρφωση του προϋπολογισμού με την τροπ/ση έργου από «αποκατάσταση φυτείας στο T.Δ. Mπελοκομίτη σε «αισθητική αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων T.Δ. Mπελοκομίτη» προϋπ/σμού 2.000,00 ευρώ, και απευθείας ανάθεση.

11. Διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Aναστάσιος Kωσταράς

Προηγούμενο άρθρο Στην ημερίδα στο φράγμα της λίμνης Πλαστήρα ο Υφυπ. Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας για το πετρέλαιο