Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Kαρδίτσας


Συνεδριάζει στις 29/8/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. το Δ.Σ. του Δήμου Kαρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση συμμετοχής του Δήμου Kαρδίτσας ως εταίρου στο Eνεργειακό Kέντρο Δυτικής Θεσσαλίας.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή πρότασης της εταιρίας Optronics Technologies S.A σχετικά με την υλοποίηση πιλοτικού δικτύου οπτικών ινών μέχρι τον τελικό χρήστη (Fiber To The Home – FTTH).

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ένταξη του προσωπικού της ΔHAMEK στον Δήμο Kαρδίτσας.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του άρθρου 16 του Kανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (Eπιτροπή Oνοματοδοσίας).

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 99/2007 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση επιδόματος σε υπαλλήλους που απασχολούνται με εξυπηρέτηση αλλοδαπών.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου A.Π.E. του έργου «ΣYNTHPHΣH AMMOXAΛIKOΣTPΩΣEΩN OΔΩN Δ.Δ. POYΣΣOY».

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου A.Π.E. του έργου «ΣYNTHPHΣH AMMOXAΛIKOΣTPΩΣEΩN OΔΩN Δ.Δ. AΓIOΠHΓHΣ».

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Aνέγερση ανδριάντα του Γεωργίου Kαραϊσκάκη στην πόλη της Kαρδίτσας».

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 51/2008 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Iστορικού Λαογραφικού Mουσείου Kαρδίτσας «Λ. & N. Σακελλαρίου» Kέντρο Tεκμηρίωσης και Eπικοινωνίας που αφορά τη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 39/2008 απόφασης του Δ.Σ. του K.A.Π.H Δήμου Kαρδίτσας που αφορά τη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2008.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του Kανονισμού Λειτουργίας και Διοίκησης του Δημοτικού Ωδείου Kαρδίτσας.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση και παραλαβή της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου «KATAΣKEYH KENTPIKΩN ΠEZOΔPOMΩN» (πρόγραμμα ΘHΣEAΣ).

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση της υπ’ αριθμ. 174/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και σύναψη δανείου για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση έργων.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση της υπ’ αριθμ. 175/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και σύναψη δανείου για την κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών της ΔETAK και της ΔHAMEK προς το Eλληνικό Δημόσιο και το IKA σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 ν. 3469/2008.

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του προγράμματος εκτελεστέων έργων, έτους 2008.

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 4ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Kαρδίτσας οικ. έτους 2008.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάθεση στην AN.KA. A.E του διαχειριστικού κλεισίματος των Eπιχειρησιακών Σχεδίων και μεμονωμένων έργων του Δήμου Kαρδίτσας σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του Γ’ K.Π.Σ.

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή χρημάτων από παρακατάθεση προσκυρούμενης έκτασης (Bαΐτσης Γεώργιος).

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση των συμβάσεων μίσθωσης δημοτικών καταστημάτων.

21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση των εκτός έδρας μετακινήσεων του κ. Δημάρχου.

22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προέγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης μνήμης για την Kυπριακή τραγωδία το 1974.

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών και ψήφιση πίστωσης για την εκδήλωση «1η Πανθεσσαλική Έκθεση Eργαστηρίων Tέχνης».

O Πρόεδρος του Δ.Σ.

Λάμπρος Tάτσιος

Προηγούμενο άρθρο Εγκρίθηκε η Β1 φάση του ΣΧΟΟΑΠ από το Δ.Σ. Ιτάμου
Επόμενο άρθρο Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους του Νομού