Συνεδριάζει το Δ.Σ. Μητρόπολης


Συνεδριάζει την Δευτέρα 18 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Μητρόπολης με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου: Κατασκευή Δεξαμενών άρδευσης στα Τ.Δ. Αγ. Γεωργίου και Πορτίτσας.

          ( Εισηγητής Δήμαρχος )

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά τη διενέργεια εκδηλώσεων σε Τ.Δ. του Δήμου Μητρόπολης. ( Εισηγητής Δήμαρχος )

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την πρόσληψη υδρονομέων στο Τ.Δ. Ξινονερίου ( Εισηγητής Αντιδήμαρχος κος Σ. Σφήκας )

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή ποσού 36.973,00 € για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών του 1ου Τετραμήνου 2009.

           ( Εισηγητής Δήμαρχος )

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή ποσού 4.450,00 € από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ 2009 για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων.

           ( Εισηγητής Δήμαρχος )    

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάκληση της 9/2007 απόφασης του Δ.Σ.

           ( Εισηγητής Δήμαρχος )

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υποβολή πρότασης για τον χαρακτηρισμό τουριστικών περιοχών στο Δήμο Μητρόπολης. ( Εισηγητής Δήμαρχος )

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή ποσού 16.800,00 € για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας . ( Εισηγητής Δήμαρχος )

            

        Η  Πρόεδρος

 Σακκά   Βασιλική

Προηγούμενο άρθρο Η γελοιογραφία της ημέρας
Επόμενο άρθρο Ο Αγώνας των ευρωεκλογών