Συνεδριάζει το Δ.Σ. Καρδίτσας


Συνεδριάζει τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης την έγκριση του απολογισμού και την έγκριση του ισολογισμού του Δήμου για το έτος 2007. Αμέσως μετά, συνέρχεται ξανά το σώμα προκειμένου να συζητήσει τα παρακάτω θέματα:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2009

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της αριθμ. 313/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά σύναψη δανείου για υλοποίηση έργων και εκπόνηση μελετών

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της αριθμ. 314/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά σύναψη δανείου για την κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών της ΔΕΤΑΚ και της ΔΗΑΜΕΚ προς το Ελληνικό Δημόσιο και το ΙΚΑ αντίστοιχα

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της αριθμ. 377/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά σύναψη δανείου για υλοποίηση έργων και εκπόνηση μελετών

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορά αλλαγή τίτλου της μελέτης: «Αναγνωριστική μελέτη τμήματος παράκαμψης Καρδίτσας από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη (λύση είτε υπογείωσης άξονα στην περιοχή Σ. Σταθμού είτε διερεύνησης εναλλακτικών λύσεων)».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Συλλογή, ψηφιοποίηση και τεκμηρίωση πολιτιστικού υλικού και τουριστικού προϊόντος της Καρδίτσας», ενταγμένου στη ΣΑΕ215/3 του ΠΔΕ 2005 και στο Ε.Π. «Κοινωνία Της Πληροφορίας».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάθεση του έργου «Παροχή υπηρεσιών Τεχνικής Στήριξης για την εφαρμογή Αστικών Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων στο Δήμο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της Δ’ προγραμματικής περιόδου.»

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό επιτροπής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις βιώσιμης απασχόλησης στο Δήμο Καρδίτσας και στην περιβάλλουσα πεδινή, αστική και ημιαστική ζώνη- Συνοδευτικές Υποστηρικτικές Υπηρεσίες»- ΜΕΤΡΟ 5.2 Γ’ ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση χρονικής διάρκειας της σύμβασης έργου με τίτλο: «Διαχειριστικό κλείσιμο των Επιχειρησιακών Σχεδίων και μεμονωμένων έργων του Δήμου Καρδίτσας, σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του Γ΄ ΚΠΣ».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση και παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Σχέδιο για τη βελτίωση της αστικής προσβασιμότητας με επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων»

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την υλοποίηση της Α’ φάσης της μελέτης με τίτλο «Σχέδιο για τη βελτίωση της αστικής προσβασιμότητας με επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων» με κατάθεση τεχνικών δελτίων και τευχών δημοπράτησης προς ένταξη

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της 9ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2008.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατανομή πιστώσεων ΘΗΣΕΑ 35%.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατανομή πιστώσεων ΘΗΣΕΑ 45%.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανάδειξη – προβολή – προστασία – βελτίωση Δημοτικού Λαογραφικού Μουσείου Καρδίτσας».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. του έργου «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικός) του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Τ.Δ. ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Δ. ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ».

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. και του 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Σύστημα επεξεργασίας νερού με όζον»

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του 1ου Α.Π.Ε.  του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με  τη χορήγηση όρων δόμησης για τα ΤΕΙ και τα Λύκεια στην περιοχή μεταξύ Πυροσβεστικής και γηπέδων ΕΠΣΚ.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με  τη χορήγηση όρων δόμησης για τη φοιτητική εστία (Ε.Ι.Ν.) στην περιοχή Τσιφλικάκι κοντά στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ένσταση κατά της 121/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ιδιοκτησία Γεροντόπουλου στο ΟΤ 124 (Ελένη Τζαβέλλα και περίοικοι).

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δημιουργία υπεραγοράς σε περιοχή μη εγκεκριμένης ΖΟΕ (ALDI ΕΛΛΑΣ- Μουσαφείρη Ελένη & Αγαπούλα).

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σχεδίου πόλης στα ΟΤ 263 α και 263 β Αντ. Κ’ Στ. Βλάχος)

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έκδοση ψηφίσματος για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση όρων για το κυλικείο στο Νεκροταφείο, Παπαράντζα, κυλικείο πλατείας Πλαστήρα.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής κληροδοτήματος Βαλταδώρου για το έτος 2008

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής εργασιών κληροδοτήματος Βαλταδώρου για το έτος 2008

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υλικών κληροδοτήματος Βαλταδώρου για το έτος 2008

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση καταβολής της ετήσιας συνδρομής του Δήμου Καρδίτσας στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Λάμπρος Τάτσιος

Προηγούμενο άρθρο Επιπλέον 1,5 εκ. ευρώ στη Ν.Α. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Ν.Σ. Καρδίτσας