Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων την 4η Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30΄. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σοφάδων με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων” (Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ.).

Εισηγητής: Δήμαρχος.

2. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης «Λουτρα Σμοκοβου – Δολοπια Α.Ε ΟΤΑ».

Εισηγητής: Δήμαρχος.

3. Συμμετοχή του Δήμου Σοφάδων ως Συνεργαζόμενου Φορέα στην κατάθεση πρότασης έργου στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξη της Εμβληματικής Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία» με τίτλο «Κόμβοι Έρευνας, Καινοτομίας & Διάχυσης» του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

4. Αποδοχή και κατανομή ποσού 63.330,00 € για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας& Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σοφάδων (4η δόση έτους 2019).

Εισηγητής: Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών κ. Παππάς Αθανάσιος.

5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αισθητικη αναβαθμιση και αναδειξη οικισμου Θραψιμιου» (Α.Μ. 23/2011).

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κοντοβάς Δημήτριος.

6. 14η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Χασιαλής Θεόδωρος.

7. Έγκριση της αριθμ. 55/2018 απόφασης της ΔΗΚΟΙΕΔΣ που αφορά την ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών της ΔΗΚΟΙΕΔΣ και την έγκριση του πίνακα στοχοθεσίας εσόδων – εξόδων, οικονομικού έτους 2019.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΗΚΟΙΕΔΣ Δήμαρχος.

 

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Παλαμά
Επόμενο άρθρο Σ. Λάππας: Επίθεση στις δημόσιες επιχειρήσεις και επαναφορά του πελατειακού δρόμου