Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


  Συνεδριάζει την Τρίτη 29/12 στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση προγράμματος εκτελεστέων έργων, έτους 2010

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χρησιμοποίηση μέρους του δανείου των 670.000 € για εκτέλεση άλλων έργων (παρ. 3 εδαφ. 2, αρθρ. 176, Ν. 3463/2006- ΔΚΚ).

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 8ης αναμόρφωσης (τελική) του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απόδοση σε χρήση του εντευκτηρίου δίπλα στο θερινό σινεμά, το οποίο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»- ΜΕΤΡΟ 3.5 Γ’ ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας για το Δ’ Τρίμηνο 2009.

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του ισολογισμού της ΔΗΚΕΚ, οικονομικού έτους 2008.

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ενδεχόμενη διαγραφή ή αντίστοιχου διακανονισμού χρεών των Πολιτιστικών Συλλόγων παρελθόντων ετών προς τη ΔΗΚΕΚ (πρώην ΔΕΤΑΚ).

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Επιχειρησιακού Σχεδίου μερικής απασχόλησης Δήμου Καρδίτσας.

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση πρόσληψης 20 εργατών καθαριότητας, 10 οδηγών απορριμματοφόρων, ενός ηλεκτρολόγου αυτοκινήτων και ενός χειριστή γκρέϊντερ με σύμβαση χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση πρόσληψης 50 εργατών στο τμήμα Πρασίνου με σύμβαση χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών.

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπου στο δίκτυο ROM.

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση ετήσιας συνδρομής του Δήμου Καρδίτσας για το 2009 στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ.

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την μετεγκατάσταση του χώρου του προγράμματος  «Βοήθεια στο σπίτι» στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση και παραλαβή του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Ερευνητική συνδρομή του ΕΜΠ στο Δήμο Καρδίτσας για την ανάπτυξη μεθόδων αναβάθμισης του λειτουργικού και αισθητικού οδικού περιβάλλοντος μέσω μικρής κλίμακας έργων».

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με α)ανάκληση της υπ’ αριθμ. 538/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και β)παράταση μίσθωσης καταστημάτων στη Δημοτική Αγορά (Σπυρίδης Αναστάσιος).

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 50/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας» που αφορά την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2009.

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 137/2009 απόφαση του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Οργανισμός Αθλητικών Κέντρων και Χώρων Άθλησης του Δήμου Καρδίτσας» που αφορά την 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α. Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2009.

                                                                            

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Βαλταδώρου, οικονομικού έτους 2010.

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μελών της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και απευθείας αναθέσεων για το έτος 2010.

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 92/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας» που αφορά την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Δ.Ω.Κ.

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού σε δημότη (Γουλόπουλος Απόστολος).

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού σε δημότισσα (Μαϊδώνη Λυδία).

Με τη λήξη του συμβουλίου, το σώμα θα συνέλθει ξανά προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για τον προϋπολογισμό του Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2010.

                                                                                                                        

Προηγούμενο άρθρο Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Επόμενο άρθρο Εορταστική ατμόσφαιρα από το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας