Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία του Παυσιλύπου

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α. Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού των Παιδικών Βιβλιοθηκών- Πνευματικού Κέντρου Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Κ.Α.Π.Η. Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου «Λ. & Ν. Σακελλαρίου Κέντρο Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας», οικονομικού έτους 2009.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού  των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του ΚΕΦΟ Δήμου Καρδίτσας, οικονομικού έτους 2009.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του ΚΑΠΗ Καρδιτσομαγούλας, οικονομικού έτους 2009.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Αθλητικού Οργανισμού Καρδιτσομαγούλας, οικονομικού έτους 2009.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του προϋπολογισμού του Πνευματικού- Πολιτιστικού Κέντρου Καρδιτσομαγούλας, οικονομικού έτους 2009.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας που αφορά αλλαγή τίτλου της μελέτης: «Αναγνωριστική μελέτη τμήματος παράκαμψης Καρδίτσας από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη (λύση είτε υπογείωσης άξονα στην περιοχή Σ. Σταθμού είτε διερεύνησης εναλλακτικών λύσεων)».

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Συλλογή, ψηφιοποίηση και τεκμηρίωση πολιτιστικού υλικού και τουριστικού προϊόντος της Καρδίτσας», ενταγμένου στη ΣΑΕ215/3 του ΠΔΕ 2005 και στο Ε.Π. «Κοινωνία Της Πληροφορίας».

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση χρονικής διάρκειας της σύμβασης έργου με τίτλο: «Διαχειριστικό κλείσιμο των Επιχειρησιακών Σχεδίων και μεμονωμένων έργων του Δήμου Καρδίτσας, σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του Γ΄ ΚΠΣ».

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατανομή πιστώσεων ΘΗΣΕΑ 35%.

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανακατανομή πιστώσεων ΘΗΣΕΑ 45%.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Παλαμά
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Καρδίτσας