Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα την 26η Μαΐου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «Ιόλαος» του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εγκατάσταση ασύρματης κεραίας σταθερού δικτύου Cosmote στον Οικισμό Αγ. Αθανασίου της Τ.Κ. Λαμπερού. Ανάκληση της προηγούμενης 101/2019 σχετικής απόφασης. (Εισηγητής: κος Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη δεκτικότητα Κ.Α. του προϋπολογισμού σε εντάλματα προπληρωμής. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 4.830,00 € της Β’ κατανομής έτους 2020 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση μετατροπής άδειας πλανόδιου εμπορίου σε άδεια στάσιμου εμπορίου. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους εφόσον τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορούν στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι συμπληρωμένοι πίνακες ψηφοφορίας θα επιστραφούν από τη λήψη της εισήγησης μέχρι την Τρίτη, 26/05/2020 και ώρα 14:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο e-mail του Προέδρου του Δ.Σ. thom.stergiopoulos@gmail.com καθώς και στο e-mail της γραμματείας στο symvoulio@0847.syzefxis.gov.gr . Εναλλακτικά, οι πίνακες μπορούν να κατατεθούν αυτοπροσώπως στην γραμματεία του Δ.Σ. ή να συμπληρωθούν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Στη συνέχεια, θα καταχωρηθεί το αποτέλεσμα για κάθε θέμα, ανάλογα με την ψήφο των μελών, όπως αυτή καταγράφεται στους πίνακες.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Προηγούμενο άρθρο Eχθροί και ασθένειες σε πεπόνια θερμοκηπίου και υπαίθρια
Επόμενο άρθρο Δασαρχείο Καρδίτσας: Κλήρωση κτηνοτρόφων