Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Λ. Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Λ. Πλαστήρα την 15η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Ανακοίνωση αποφάσεων της προηγούμενης (13ης) κατεπείγουσας διά περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υλικού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Αλατοδιανομέα». (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του Χορευτικού Λαογραφικού Συλλόγου Καρδίτσας με την επωνυμία «Καλλίχορος» για ορισμένου χρόνου παραχώρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στην Πλαζ Πεζούλας. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήσεις δημοτών. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  6. Ανακοίνωση των δωρητών και των προσφορών για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών των πλημμυροπαθών του Δήμου. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
Προηγούμενο άρθρο ΚΚΕ Καρδίτσας: Η κυβερνητική κατρακύλα δεν έχει πάτο!
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται το κύμα αλληλεγγύης Δήμων, συλλόγων και φορέων στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου