Ειδήσεις

Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα


Συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λ. Πλαστήρα την 12η Μαΐου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς.

Το θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό τιμής έναρξης δημοπρασίας καυσοξύλων ατομικών αναγκών. (Εισηγητής: κος Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Για το θέμα θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετική εισήγηση για την ενημέρωση σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας με το θέμα της ημερήσιας διάταξης, όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή σας ως προς την έγκριση του ή μη. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους εφόσον το θέμα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορά στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι συμπληρωμένοι πίνακες ψηφοφορίας θα επιστραφούν από τη λήψη της εισήγησης μέχρι την Τρίτη, 12/05/2020 και ώρα 14:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο e-mail του Προέδρου του Δ.Σ. thom.stergiopoulos@gmail.com καθώς και στο e-mail της γραμματείας στο symvoulio@0847.syzefxis.gov.gr . Εναλλακτικά, οι πίνακες μπορούν να κατατεθούν αυτοπροσώπως στην γραμματεία του Δ.Σ. ή να συμπληρωθούν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Στη συνέχεια, θα καταχωρηθεί το αποτέλεσμα για το θέμα, ανάλογα με την ψήφο των μελών, όπως αυτή καταγράφεται στους πίνακες.

Η  απόφαση  που θα ληφθεί, θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δασοπροστασίας για την πρόληψη των Δασικών Πυρκαγιών
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα