Ειδήσεις

Συνεδρίασε το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες πραγματοποίησε τη 2η συνεδρίαση του για το έτος 2018, την Παρασκευή, 20 Απριλίου, στη Φιλιππιάδα, στο πλαίσιο πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης. Στη συνεδρίαση παρίσταντο ο Δήμαρχος Ζηρού, κ. Νικόλαος Καλαντζής και η Αντιδήμαρχος Ζηρού, κ. Ελένη Γεωργάνου.

Ο Πρόεδρος του Δικτύου παρουσίασε στα μέλη του ΔΣ τις δράσεις του Δικτύου για το 2017, καθώς και τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων για το 2018. Επίσης ενημέρωσε για τη συμμετοχή του Δικτύου στη 2η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verde.tec, κατά τη διάρκεια της οποίας πλήθος κόσμου και κυρίως στελεχών περιβαλλοντικών και οικολογικών οργανώσεων επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δικτύου και ενημερώθηκαν για την ταυτότητα, τα μέλη και τους σκοπούς του.

Επίσης ο Πρόεδρος ενημέρωσε για θέματα προετοιμασίας και διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου στις 21&22 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φιλιππιάδας, καθώς και για το κόστος των εξόδων πραγματοποίησης, που καλύπτονται από το Δίκτυο.

Προηγούμενο άρθρο Έξοδος για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Για την παγκόσμια ημέρα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων