Ειδήσεις

Συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης που οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Καρδίτσας με την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ένας θεσμός πλέον για το Δήμο Καρδίτσας που έχουν αγκαλιάσει οι δημότες, οι οποίοι για μία ακόμα χρονιά αναμένεται να προσέλθουν μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο από τις 8.30 που θα ανοίξουν οι πόρτες, δίνοντας στην είσοδο αντί εισιτηρίου τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, ζυμαρικά, δημητριακά, μαρμελάδα, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, χυμοί, καφέδες, τσάι κλπ) αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριστικά, (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, υγροσάπουνο, υγρό καθαρισμού πιάτων κ.α.)

Στο κάλεσμα του Δήμου Καρδίτσας και της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού  Παντοπωλείου ανταποκρίθηκαν και φέτος με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πνεύμα εθελοντισμού πολλοί Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες.

Την  Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φωτ. Αλεξάκου  με εκπροσώπους των μουσικών σχημάτων που θα συμμετάσχουν στην συναυλία παρουσία της Προϊσταμένης του Τµήµατος Μέριµνας της ∆/νσης Κοινωνικών Πολιτικών και ∆ηµόσιας Υγείας του Δήμου κ. Αικ. Καφαντάρη και της Κοινωνική Λειτουργού του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” κ. Φούλα Γκαραγκούνη που είναι μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο κ. Αλεξάκος ευχαρίστησε θερμά τους Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες για την  ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα εθελοντισμού του Δήμου και την ευαισθησία που επιδεικνύουν έναντι των συμπολιτών μας που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, μια πρωτοβουλία που όπως είπε, στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.

Σημειώνεται οτι στη συναυλία της Παρασκευής συμμετέχουν τα μουσικά σχήματα: Απόηχος, Λαϊκή Συντεχνία, Local Alarm, Ρεμπέτικη Παρέα, Ταξιδιώτες, Ροζ Πένες και Ρεμπέτικο.

Την παρουσίαση θα κάνει η ηθοποιός Βάσω Μακρή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παρασκευή Ντούρβα: Δεκαέξι λαλούν και δυο χορεύουν
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου εν ΄ όψει του συλλαλητηρίου