Ειδήσεις

Συνάντηση των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον Σ. Φάμελλο


Κατόπιν πρόσκλησης του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη στις 23 Ιανουαρίου2019 στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί σε σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα την οργάνωση των εργασιών για την εκπόνηση της 2ης αναθεώρησης των Σχεδίων Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) των Υδατικών Διαμερισμάτων της χώρας,κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 2000/60/ΕΚ για τα Ύδατα.

Στη συνάντηση μετείχαν οι Συντονιστές Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης κ. Ιωάννης Σάββας, Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου, Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης, Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη, ο ασκών καθήκοντα Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ.Πολύκαρπος Πολυχρονάκης και εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων  φορέων, έγινε εκτενής παρουσίαση από τους Συντονιστέςκαι των θεμάτων και ενεργειών που αφορούν στους Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.)καθώς και στους δασικούς χάρτες.

 

Προηγούμενο άρθρο Λήψη τηλεοπτικού σήματος σ΄ όλα τα σπίτια του δήμου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Με τους Προέδρους των ΤΟΕΒ Καρδίτσας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης