Ειδήσεις

Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με το δήμαρχο Μουζακίου


Τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας κ.Κώστα Τσιάρα υποδέχθηκε το Σάββατο στο Μουζάκι, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.

Ο κ.Στάθης ενημέρωσε τον κ.Τσιάρα για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου, μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού» στην περιοχή και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση, ήταν η ανέγερση του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για το έντονο ενδιαφέρον του, καθώς ο ίδιος παρακολουθεί στενά το θέμα και έχει συνεχείς συναντήσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΚτΥπ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Μάλιστα, ο κ.Στάθης υπέδειξε στον κ.Τσιάρα, τις τοποθεσίες που θα προτείνει ο Δήμος για την κατασκευή του νέου κτιρίου, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας, όπως συζητήθηκαν και προσδιορίστηκαν, σε συνεργασία με την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας.

Στην κατ’ ίδιαν συζήτηση που είχαν οι δυο άνδρες, ο Υπουργός διαβεβαίωσε το Δήμαρχο πως το Κ.Υ. Μουζακίου θα ανεγερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπογραμμίζοντας πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί την πορεία των έργων που δρομολογούνται από την κυβέρνηση και θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές στην περιοχή.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανάγκη εκπόνησης ειδικού σχεδίου στήριξης του Νομού
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Περιφέρεια