Ειδήσεις

Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Αργιθέας


Την Παρασκευή 19-06-2020,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Αργιθέας κ. Στεργίου Ανδρέα, στο γραφείο του στο Ανθηρό Καρδίτσας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος Κουτής Βάιος, ο Γ. Γραμματέας Ταξιάρχης Δημήτριος και η Αντιπρόεδρος Τσουπαροπούλου Αντωνία. Παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Πούλιος Χαράλαμπος, Τσιατσιάνης Ηλίας, Κωφός Στέλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Παπαδήμας Ηλίας, ο Δημοτικός σύμβουλος Καμπούρης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γραμμένος Κωσταντίνος.    Ο κ. Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ., εξέφρασε την χαρά του για την πρωτοβουλία της συνάντησης και υποσχέθηκε, ότι για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, πρέπει να συνεργαζόμαστε συχνά. Έγινε μία γόνιμη συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν την Εκπ/ση των  μαθητών του Δήμου Αργιθέας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Κουτής Βάιος έθεσε υπόψη του Δημάρχου όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Δήμο Αργιθέας.  Πρωτεύον θέμα συζήτησης ήταν η στελέχωση των δυσπρόσιτων  σχολείων του Δήμου με εκπαιδευτικούς από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Τα μέλη του Δ.Σ. διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο ότι θα κινηθούν ανάλογα για την έγκυρη στελέχωση των σχολείων. Ο κ. Δήμαρχος αφού περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην περιοχή του, τόνισε ιδιαίτερα πως θα προσπαθήσει να διευκολύνει όποιον εκπαιδευτικό κληθεί να υπηρετήσει σε σχολείο της περιοχής. Στα πλαίσια της ισότητας όλων των μαθητών και της πρόσβασης στη μάθηση, τονίστηκε η ανάγκη για στελέχωση των σχολείων και με άλλες ειδικότητες.

Κλείνοντας  τη συζήτηση, τα μέλη του Δ.Σ. διαβεβαίωσαν τον κ. Δήμαρχο, πως θα συνεχίσουν την επικοινωνία μαζί του, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

 

Προηγούμενο άρθρο Μνεία της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του εν αγίοις πατρός ημών Αρσενίου
Επόμενο άρθρο Στην Καρδίτσα ο πρόεδρος της Αναγέννησης Θεμιστοκλής Καραμπέκος