Συνάντηση Δημάρχου με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου


Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Κ. Ψημμένο, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Β. Παππά, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Ηλ. Τρίγκα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γ. Ντενίση, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Αλ. Μηλίτση και το Μέλος και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Ηλ. Αντωνίου είχε το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης παρουσία και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λαμ. Τάτσιου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αποτέλεσε μια ευκαιρία να

γίνει διεξοδική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για όλα τα θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου Καρδίτσας, με τις δύο πλευρές να ταυτίζονται απόλυτα στην ανάγκη να συνεχιστεί και να επεκταθεί η συνεργασία μεταξύ τους για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν μεταξύ άλλων η προώθηση των τοπικών προϊόντων το πλανόδιο εμπόριο, η λειτουργία της λαϊκής αγοράς, η καθαριότητα, αλλά και η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης, θέματα για τα οποία συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή επικοινωνία και συνεργασία σε μόνιμη βάση.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει στις προτεραιότητές της τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και σ’ αυτό στοχεύει και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης  που θα εφαρμόσει ο Δήμος, ώστε να απελευθερωθούν θέσεις στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο, ενώ και την περίοδο των γιορτών οργανώνει εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν τους Καρδιτσιώτες, τονώνοντας παράλληλα και την εμπορική κίνηση.

Εξέφρασε τέλος την υποστήριξή του στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Προηγούμενο άρθρο Η Καρδίτσα τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Επόμενο άρθρο Η ανταρσία της κοινωνίας θα κρίνει το χρόνο των εκλογών