Συνάντηση Δημάρχου Καρδίτσας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού


Κλιμάκιο μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έρχεται στις 18 Αυγούστου στην Καρδίτσα για την Ανατολική Κερκίδα.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη είχε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης της Ανατολικής Κερκίδας του Δημοτικού Σταδίου και την προώθηση της συμμετοχής του Δήμου στην διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.

Η συνάντηση -διάρκειας μίας ώρας περίπου- πραγματοποιήθηκε έπειτα και από παρέμβαση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρου, ενώ παραβρέθηκε σ’ αυτή και η Δ/ντρια τμήματος της Γ.Γ.Α. κ. Μαρ. Θεοχάρη.

Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν εποικοδομητική, καθώς συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που αφορούν το Δήμο.

  • Όσον αφορά το ζήτημα της Ανατολικής Κερκίδας αποφασίστηκε – έπειτα και από συνεργασία του Δημάρχου με τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών της Γ.Γ.Α- να επισκεφθεί στις 18 Αυγούστου την Καρδίτσα κλιμάκιο μηχανικών της Υπηρεσίας, προκειμένου να κάνουν αυτοψία στο χώρο των κερκίδων, να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος και να εισηγηθούν τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισής του.

     Να σημειωθεί ότι σχετικά με τη χρηματοδότηση του έργου ο Δήμαρχος είχε εποικοδομητική συνάντηση και με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΠ.

  • Όσον αφορά την συμμετοχή της Καρδίτσας στους Μεσογειακούς Αγώνες ο Υφυπουργός Αθλητισμού διευκρινίζοντας και τα όσα είχε δηλώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Βόλο, επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν είναι αντίθετος, αλλά την αρμοδιότητα για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου έχει η Οργανωτική Επιτροπή και η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ( Δ.Ε.Μ.Α.), η οποία και θα αποφασίσει. Ο Δήμος Καρδίτσας, όπως ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού ο κ. Βερίλλης, έχει έτοιμο το φάκελο που τεκμηριώνει το αίτημά του για συμμετοχή στην σημαντική αυτή διοργάνωση, την οποία και θα καταθέσει προς την Οργανωτική Επιτροπή και τη Δ.Ε.Μ.Α.
Προηγούμενο άρθρο Θρησκευτικά, Ιστορικά μνημεία και κτίρια αγροτικής κληρονομιάς
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκε η μελέτη κατασκευής του διοικητηρίου