Συνάντηση Δημάρχου με τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου


Συνάντηση με αντιπροσωπεία του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Βασ. Ζησόπουλο, την Α’ Αντιπρόεδρο κ. Ρ. Νιάκα και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Λ. Τσακάλη είχε στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο και σχετίζονται με αρμοδιότητες του Δήμου και υπογραμμίσθηκε η ανάγκη να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα, ιδιαίτερα στην αγορά της Καρδίτσας.

Ο κ. Δομ. Βερίλλης, αφού συνεχάρη τη νέα Διοίκηση για την εκλογή της επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός της και θα συνεχίσει τις προσπάθειες  για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Εν’ όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος και η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ετοιμάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην πόλη που αναμένεται να προσελκύσουν τους πολίτες όλου του Νομού, τονώνοντας παράλληλα την κίνηση στα εμπορικά καταστήματα.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν το πλανόδιο εμπόριο, τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, την καθαριότητα, αλλά και την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης, θέματα για τα οποία συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία σε μόνιμη βάση, για την βελτίωση της κατάστασης.

Προηγούμενο άρθρο Από…άνοιξη το Διοικητήριο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Φαινομενικά ενωτικός ο αγώνας των αγροτών