Ειδήσεις

Συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα War in Films στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας οι οποίοι συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υλοποιεί το σχολείο μας, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την απρόσκοπτη συνέχιση των συγκεκριμένων Προγραμμάτων παλιών και νέων. Γι αυτό το λόγο την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομάδας Έργου καθηγητών και μαθητών.

Η συνάντηση αφορά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο: «War in Films», δηλαδή «Πόλεμος σε ταινίες». Σε αυτή τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μια εισαγωγή του έργου «Αλέξανδρος» μέσα από φωτογραφίες, κείμενα και βίντεο. Αυτό είναι το έργο το οποίο επιλέχθηκε από το σχολείο μας και με το οποίο οι Έλληνες μαθητές θα ασχοληθούν θεατρικά, δηλαδή θα γυριστούν κάποιες σκηνές του έργου και θα παραχθεί ένα σκετς μικρής διάρκειας. Σε αυτή τη συνάντηση έγινε και η διανομή των ρόλων.

Στη συνάντηση αυτή, όπως άλλωστε επιβάλουν οι νέες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα έτσι ώστε όλοι να είμαστε υγιείς και ασφαλείς. Στόχος όλων μας είναι να είμαστε και να παραμείνουμε υγιείς μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα.

Από την ελληνική ομάδα έργου υγεία και δύναμη σε όλους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Σήμερα το εμβόλιο έναντι του κορωνοιού είναι η μάσκα και τα μέτρα προστασίας
Επόμενο άρθρο Ερώτηση της ΟΕΝΓΕ για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας στην Καρδίτσα