Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Γ. Κωτσού για το θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα


Ο Βαγγέλης Μπούτας έφυγε από τη ζωή και οι Καρδιτσιώτες αγρότες θρηνούν το χαμό ενός αγνού, ιδεολόγου αγωνιστή των δικαίων τους.

Αποτελούσε μια εμβληματική προσωπικότητα που ήξερε να διεκδικεί με περίσσιο θάρρος και ισχυρά επιχειρήματα τα αιτήματα των κατοίκων της υπαίθρου.

Η δράση του ήταν μακρόχρονη και πολύ πλούσια σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού, επαγγελματικού καιπολιτικού βίουστο Νομό Καρδίτσας, στη Θεσσαλία, σε όλη την Ελλάδα.

Ως πρώην Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και ηγετικό στέλεχος του αγροτικού κινήματος, βρέθηκε πολλές φορές τις τελευταίες δεκαετίες στην πρώτη γραμμή και έχαιρε της ιδιαίτερης εκτίμησης των συντρόφων, αλλά και των πολιτικών αντιπάλων του.

Κι’ αυτό διότι ποτέ δεν λειτούργησε με ιδιοτέλεια, αντίθετα, η απλότητα και η ειλικρίνεια χαρακτήριζαν κάθε ενέργειά του ακόμη κι’ αν ερχόταν σε σύγκρουση με την εξουσία.

Αν και επιτυχημένος επιχειρηματίας, βρίσκονταν πάντα δίπλα στους χωριανούς του, στους απλούς βιοπαλεστές, αναζητώντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος για τα πιστεύω του, για να έχει ο τόπος μας ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι βέβαιος ότι ο ιστορικός του μέλλοντος δεν πρόκειται να αγνοήσει τη φωτεινή διαδρομή του στον κόσμο.

Εκφράζω απ’ την καρδιά μου θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους, στους φίλους και συναγωνιστές για τη μεγάλη απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Ο Βαγγέλης Μπούτας ήταν ένας καλός φίλος και πολύτιμος συμβουλάτορας για μένα και η θλίψη μου για τον θάνατό του είναι μεγάλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!!

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για τις ζημιές σε ζωικό και φυτικό κεφάλαιο
Επόμενο άρθρο To Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας κοντά στους πληγέντες