Ειδήσεις

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μουζακίου για τη διάκριση του Γυμνασίου Λυκειακές τάξεις Μαγούλας


Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης συγχαίρει τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λυκειακές τάξεις Μαγούλας Δήμου Μουζακίου για την Πανελλήνια διάκρισή τους στο διαγωνισμό «Φτιάξε τον δικό σου σεισμογράφο» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος OSOS (Open Schools for Open Societies).

Το μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου:

«Μόνο περηφάνια και χαρά μπορεί να νιώσει κανείς όταν μαθητές/τριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων κατακτούν πρωτιές σε πανελλήνιο επίπεδο πολλώ δε όταν οι μαθητές αυτοί ανήκουν στο Δήμο Μουζακίου, είναι δικά μας παιδιά. Παιδιά που με τον ενθουσιασμό της νιότης τους δημιουργούν οράματα, κατακτούν γνώσεις και ανοίγουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Νέοι  που ακονίζουν το μυαλό τους, στύβουν το νου ώστε να παράξει δημιουργικό έργο, με υπομονή, επιμονή και προσήλωση  στον στόχο τους και στις οδηγίες -υποδείξεις των εκπαιδευτικών – καθηγητών τους.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης του Γυμνασίου και Λυκείου του σχολείου και στους εκπαιδευτικούς τους Βαγενά Αθανάσιο και Καραμπέκο Γεώργιο,  για την εξαιρετική τους προσπάθεια, καθώς επίσης στον Διευθυντή του σχολείου κ. Μόρφο Χρήστο και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς – καθηγητές. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ μέσα από την καρδιά μου που αυτή η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα την πρώτη θέση του φετινού διαγωνισμού. Εύχομαι πολλές ακόμα επιτυχίες στο μέλλον».

 

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Η καθημερινότητα στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Ιστορίες μιας Aνάσας και Στοχασμοί για την Αφήγηση