Ειδήσεις

Στο προπονητικό τιμ Ηρακλή Παλαμά ο γυμναστής Γιώργος Μιλήγκας!


«Προσπαθούμε κάθε χρόνο –στο μέτρο του δυνατού- να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα στα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, από τα Bambini μέχρι το ανδρικό τμήμα.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της προσπάθειας συνεχούς βελτίωσης, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον γυμναστή απόφοιτο ΤΕΦΑΑ (ειδικότητα ποδόσφαιρο) και κάτοχο πτυχίου UEFAB, Γεώργιο Μιλήγκα. Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 1988, κατάγεται από τη Συκεώνα και είναι πολύ γνωστό και αγαπητό παιδί στην πόλη του Παλαμά καθώς την περίοδο 2014-16 εργάστηκε με επιτυχία στον Ατρόμητο Παλαμά (ως προπονητής Φ.Κ.) αλλά και στην ακαδημία! Έρχεται στην ακαδημία μας πλήρης εμπειριών, αφού τα προηγούμενα χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του (πάντα με αναγνωρισμένη επιτυχία)στα παρακάτω σωματεία :

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
2009/10 SKODA ΞΑΝΘΗ Κ20 Γυμναστής Φ.Κ.
2011/13 Α.Ο. ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ Γυμναστής Φ.Κ.
2014/16 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ Γυμναστής Φ.Κ.
2016/18 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Γυμναστής Φ.Κ.
2017/18 Α.Ο. ΤΑΥΡΩΠΟΣ Ακαδημίες
2018/19 α) Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ Βοηθός Προπονητή
2018/19 β) Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ Βοηθός Προπονητή
2019/20 α) ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Κ19 Γυμναστής Φ.Κ.
2019/20 β) ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Κ19 Προπονητής

Ο Γιώργος Μιλήγκας θα συμπληρώσει το ήδη υπάρχον προπονητικό τιμ που αποτελείται από τον Κώστα Μπούτα, γυμναστή απόφοιτο ΤΕΦΑΑ (ειδικότητα ποδόσφαιρο) και κάτοχο πτυχίου UEFAB, τον Βασίλη Πατσιαλή (UEFAD) και τον Βαγγέλη Τρουβά, κάτοχο πτυχίου UEFAB.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχουμε μια δημιουργική χρονιά.»

Δήλωση υπευθύνου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά, Βαγγέλη Τρουβά :

«Οι καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο πεντάμηνο έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητα όλων μας. Εμείς στον Ηρακλή Παλαμά προσπαθούμε, μέσα σε αυτό το αβέβαιο και δύσκολο περιβάλλον, να κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στην πόλη μας, τον Παλαμά.

Ήδη φέτος με την βοήθεια της δημοτικής αρχής έχουν βελτιωθεί κατά πολύ το γήπεδο 5Χ5 (τοποθέτηση καινούριου τάπητα, έπονται η περίφραξη και τα τέρματα) και το δημοτικό στάδιο (τοποθέτηση καινούργιων πάγκων, συνεχές περιποίηση του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων).

Η προσθήκη στο προπονητικό τιμ του Γιώργου Μιλήγκα έρχεται να προστεθεί στα παραπάνω!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Ηρακλή Παλαμά και για μένα προσωπικά το γεγονός ότι άνθρωποι όπως ο Γιώργος Μιλήγκας και ο Κώστας Μπούτας (απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και άριστοι χαρακτήρες) επιλέγουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ενώ έχουν πολλές άλλες προτάσεις -από ομάδες πολύ ανώτερων κατηφοριών- για συνεργασία! Ο δεύτερος μάλιστα το κάνει για τρίτη συνεχή χρονιά, και αυτό έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία!

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε προετοιμασία το ανδρικό μας τμήμα το οποίο επανέρχεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, με ρόστερ αποτελούμενο στην συντριπτική του πλειοψηφία από παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία.

Δεσμευόμαστε ότι και φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο προσφέροντας στα παιδιά ένα υγιές περιβάλλον για να αθληθούν και μια δυνατότητα δημιουργικής διεξόδου από τις προκλήσεις της εποχής!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.»

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του απερχόμενου Δ/ντή Β ΄θμιας Εκπ/σης Μιχάλη Παπανούσκα