Ειδήσεις

Στο Ν. Ντίτορα ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών


Το Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαο Ντίτορα επισκέφθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία, Υποστράτηγος ΠΣ Μάριος Αποστολίδης συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Γεώργιο Σηφάκη.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε παρουσία της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων κας Ζωής Φτίκα και του Αναπληρωτή  Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  κ. Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη, συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν το γενικότερο σχεδιασμότης  Πολιτικής Προστασίας και το Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης έκτακτων Αναγκών εξ αιτίας Δασικών Πυρκαγιών,σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσίαπου ρυθμίζει τη συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος και της Δασικής Υπηρεσίας.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 επισκέφτηκαν το Συντονιστή ο Αρχιπύραρχος Γεώργιος Σηφάκης και η Διοικητής του 3ουΠυροσβεστικού Σταθμού  ΒΙΠΕ Λάρισας, Αντιπύραρχος   Ολυμπία Τσακνάκη.

Ο κ. Ντίτορας συνεχάρη  όλους για την προαγωγή και ανάληψη των καθηκόντων τους και επισήμανε ακόμη μια φορά την δέσμευση για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησηςμε την  Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση συνεπειών λόγω δασικών πυρκαγιών ενόψει και της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Επόμενο άρθρο Η έκθεση Βάλτους Χ- Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας έρχεται και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας