Ειδήσεις

Στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη ΔΕ Παμίσου, οι επόμενες δύο δράσεις για την αντιμετώπιση του covid 19


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας, ο Δήμος Μουζακίου, μετά την πρώτη διενέργεια rapid tests στις 3/12, προχωρά την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, σε δωρεάν μαζική λήψη ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), με δύο ταυτόχρονες δράσεις. Η πρώτη δράση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και η δεύτερη στη Δημοτική Ενότητα Παμίσου.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, θα διενεργήσει στο χώρο που στεγάζεται προσωρινά το Κέντρο Υγείας Μουζακίου (Μαθητική Εστία) και ώρες 10:00 – 14:00, δωρεάν λήψη rapid tests, για όλους τους δημότες και τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας. Κατά τη διάρκεια της δειγματοληψίας οι δημότες θα πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν αυστηρά τις αποστάσεις ασφαλείας.

Επιπλέον, ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα διενεργήσει δωρεάν λήψη rapid tests, με τη μέδοθο του drive through, στη Δημοτική Ενότητα Παμίσου (στο χώρο του πολυκαταστήματος «Jumbo») και ώρες 09:00 έως 14:00. Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (μηχανή, ποδήλατο) και φορώντας μάσκα.

«Καλώ για άλλη μια φορά τους συνδημότες μας, να προσέλθουν την Πέμπτη 17/12 για δωρεάν rapid tests, τόσο στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, όσο και στην ΔΕ Παμίσου. Είναι σημαντικό για το Δήμο μας, να έχουμε μια αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της διασποράς του ιού», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης.

Και στις δύο δράσεις θα πρέπει οι δημότες να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ, να έχουν μαζί την ταυτότητά τους και να στείλουν για τη μετακίνησή τους τον αριθμό 1 στο 13033. Θα ζητηθεί κινητό τηλέφωνο για την αποστολή των αποτελεσμάτων.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα 31 εκατ. ευρώ της Ελληνικής Αστυνομίας
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του προγράμματος ΑΝΑΣΑ ζητούν οι μικρές επιχειρήσεις στην Θεσσαλία