Στο Κέντρο Γεωργικής Ανάπτυξης Παλαμά θα βρίσκεται ο Νομάρχης αύριο


 Αύριο Παρασκευή, από τις 10.00 – 12.00 το πρωί θα βρίσκεται στο Κέντρο Γεωργικής Ανάπτυξης Παλαμά. Οι πολίτες και οι εκπρόσωποι φορέων που θέλουν να συναντηθούν μαζί του, μπορούν να προσέλθουν στο Κέντρο Γεωργικής Ανάπτυξης Παλαμά τις ώρες που προαναφέρθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νομάρχης μια φορά το μήνα μεταβαίνει στις Υπηρεσίες της Νομαρχίας που βρίσκονται στις έδρες των τριών μεγάλων περιφερειακών Δήμων σε εργάσιμες μέρες και ώρες. Συγκεκριμένα, στην εποπτεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης πέραν των Υπηρεσιών  που εδρεύουν στην πόλη της Καρδίτσας, υπάρχουν και αντίστοιχες, Κτηνιατρεία και Κέντρα Γεωργικής Ανάπτυξης, που εδρεύουν στο  Μουζάκι, τον Παλαμά και τους Σοφάδες.

Η παρουσία του Νομάρχη στις περιφερειακές Υπηρεσίες της Νομαρχίας έχει σα βασικό στόχο  την  άμεση επαφή του Νομάρχη με τους εργαζόμενους στα Κτηνιατρεία και τα Κέντρα Γεωργικής Ανάπτυξης για τον καλύτερο συντονισμό των Υπηρεσιών. Παράλληλα, επιδιώκεται η βελτίωση της δυνατότητας επικοινωνίας και αμφίδρομης ενημέρωσης του Νομάρχη με τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής καθώς στις Υπηρεσίες αυτές θα δέχεται και κοινό.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες και οι ώρες της παρουσίας του Νομάρχη στους τρεις Δήμους που η Νομαρχία έχει Υπηρεσίες, θα ανακοινώνονται έγκαιρα στον Τοπικό Τύπο.

Προηγούμενο άρθρο Αντιδράστε - Είμαστε όλοι στόχος και όχι μόνο οι μετανάστες !
Επόμενο άρθρο Παλαίμαχοι Αναγέννησης – ΑΕΚ: Ο χρόνος γύρισε πίσω