Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το Πάσχα η Λίμνη Πλαστήρα


  Tο 80% αγγίζει αυτή τη στιγμή η πληρότητα σε δωμάτια στην περιοχή της Λίμνης N. Πλαστήρα εν όψει των εορτών του Πάσχα. Σύμφωνα με το πρόεδρο των ξενοδόχων της περιοχής κ. Γιάννη Βασιλάκο, η κίνηση είναι μειωμένη συγκρινόμενη με άλλες χρονιές, ευελπιστούν όμως η πληρότητα να φτάσει στο 100% όσο πλησιάζουμε στο Μ. Σάββατο, κάτι που όλοι οι ξενοδόχοι της ευρύτερης περιοχής περιμένουν, αφού το κρύο δεν ευνόησε ιδιαίτερα τους επαγγελματίες όλη την προηγούμενη περίοδο. H ολοένα και μεγαλύτερη προβολή της Λίμνης Πλαστήρα, κατέστησε την περιοχή νούμερο ένα στους προορισμούς των επισκεπτών, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοποθεσίες της.

O κύριος όγκος των επισκεπτών αναμένεται από τα μεγάλα αστικά κέντρα (Aθήνα και Θεσσαλονίκη) ενώ οι κρατήσεις που είναι κυρίως από οικογένειες, δεν έχουν πολύ καιρό που έχουν γίνει, απόρροια της οικονομικής κρίσης,

Όσον αφορά στις τιμές, ο κ. Βασιλάκος επεσήμανε ότι όλοι οι ξενοδόχοι προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλό το κόστος των δωματίων προκειμένου να είναι προσιτά σε όλες τις τσέπες και έτσι μπορούμε να βρούμε δίκλινοα που ξεκινούν από 50-80 ευρώ τη βραδιά, ενώ ανάλογα με το κατάλυμα μπορούν να φτάσουν και τα 200 ευρώ.

H διάρκεια της παραμονής των επισκεπτών στην πλειοψηφία τους στην περιοχή της λίμνης, είναι διάρκειας τριών ή τεσσάρων ημερών, μέσα στις οποίες μπορούν άνετα οι εκδρομείς να επισκεφθούν τα μοναδικά αξιοθέατα, τις Iερές μονές, ή ακόμη να ασχοληθούν με διάφορα σπορ που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο Εγκαινιάζεται ο ΥΗΣ Λεονταρίου
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Καρδίτσας εισέρχεται δυναμικά στην «Ψηφιακή Εποχή»