Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Νομού η Ασημίνα Σκόνδρα


  Η επιβίωση, η διάδοση και αναβίωση της τοπικής μας παράδοσης είναι καθήκον όλων μας. Ο πολιτισμός μας είναι σημαντικό στοιχείο της Εθνικής μας ταυτότητας, που πρέπει να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, ιδιαίτερα σ’ αυτή τη σαρωτική παγκοσμιοποιημένη εποχή που ζούμε.

  Αυτό το πνεύμα άλλωστε, έχουν οι πλούσιες πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, με έμφαση στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, στο Νομό μας.

  Παράλληλα συντελούν στην καλλιέργεια και ενδυνάμωση των φιλικών και συγγενικών σχέσεων,  συμβάλλοντας έτσι στη συνοχή της κοινωνίας, χωρίς να παραλείπουμε βέβαια και τον τομέα της ψυχαγωγίας.

  Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων  η κα. Ασημίνα Σκόνδρα,  στις εκδηλώσεις  που συμμετείχε, ανταποκρινόμενη όπως πάντα, στις προσκλήσεις των διοργανωτών.

  Τις τελευταίες εορταστικές ημέρες, παραβρέθηκε στις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν, στο Λουτρό, Αηδονοχώρι, Βαθύλακκο, Κέδρο, Νεοχώρι, Πεζούλα, Απιδιά, Πασχαλίτσα, Λαμπερό, Κραβασάρα, Ελληνόπυργο, Μορφοβούνι, Μεσσενικόλα, Λοξάδα, Κρανιά, Δρακότρυπα, Κόρδα, Προάστιο, Αμυγδαλή, Καππαδοκικό, Ματαράγκα και αξιοποίησε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλες και φίλους, συντοπίτες και ετεροδημότες, ανταλλάσοντας σκέψεις και απόψεις.

Προηγούμενο άρθρο Οι Μπερλουσκόνοι κυβερνούν παπαγαλίζοντας τους νεόπτωχους Έλληνες
Επόμενο άρθρο Τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παλέρμου