Ειδήσεις

Στην τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο Ν. Ντίτορας


Στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδας  κ.κ. Συμεών που τελέστηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, παρευρέθη ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας.

Μετά την υποδοχή του νέου Μητροπολίτη στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, ο κ. Ντίτορας μαζί με εκπρόσωπους των θρησκευτικών και τοπικών αρχών συμμετείχε στην πομπή  προς τον Μητροπολιτικό Ναό, όπου και έλαβε χώρα η τελετή ενθρόνισηςπαρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Στη συνέχεια ο Συντονιστής παρέστη στο γεύμα που τελέστηκε στο κέντρο «Εσπερίδες»προς τιμή του νέου Μητροπολίτη.

Ο κ. Ντίτορας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ Ιερώνυμο, το νέο Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών, το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, τον Υπουργό Οικονομικών κ. ΧρήστοΣταϊκούρα, την Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, τον  πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ.Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, τουςΒουλευτέςκ.κ Μάξιμο Χαρακόπουλο και ΌλγαΓεροβασίλη, τον πάτερ Νεόφυτο Ραφαηλίδη καθώς και  το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Προηγούμενο άρθρο Το ΤΕΕ για την πρόοδο του αρχαιολογικού κτηματολογίου
Επόμενο άρθρο Τοποθετείται και ο 2ος Σταθμός Αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα λόγω μεγάλης ζήτησης