Ειδήσεις

Στην Δ.Ε.Θ. ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης κ. Ν. Ντίτορας


Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη στις 08 Σεπτεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Ο Συντονιστής επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα των Υπουργείων, των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής) της Δ.Ε.Η., της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. του Σ.Ε.Β.Ε (Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος) καθώς επιχειρήσεων Θεσσαλίας και Στερεάς – Ελλάδας

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση ο Συντονιστής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Σωκράτη Φάμελλο, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σταύρο Αραχωβίτη, τους Υφυπουργούς κ.κ. Βασίλη Κόκκαλη και Ολυμπία Τελιγιορίδου καθώς και με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Γρηγόρη Θεοδωράκη.

Παράλληλα είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την Ειδική Γραμματέα Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κα Φωτεινή Παντιώρα, τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ.Ευριδίκη Κουρνέτα, τη Διευθύντρια ιδιαίτερου γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών κα Χριστίνα Βαγενά, τον Αναπληρωτή Γενικό Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ.Δημήτριο Πλευράκη, τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών κ.Κωνσταντίνο Τσαντίλη και το Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ.Φώτη Κουρμούση.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Θωμάς Κοσμάς ο νέος προπονητής στον ΓΣ Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας