Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Όλα για τις διαπραγματεύσεις


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει σεμινάριο την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 17:00-21:00, με θέμα: «Διαπραγματεύσεις – Όπου υπάρχει σχέση δίνω – παίρνω εκεί υπάρχει και σχέση διαπραγμάτευσης», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Θέλετε να κάνετε μια καλύτερη συμφωνία με τους προμηθευτές σας ή να διαπραγματευτείτε την τιμή με έναν πελάτη σας; Όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίζετε θα πρέπει να είστε ικανοί στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, την πειθώ τους, την κατανόηση των άλλων και την αποτελεσματικότητά τους, εξετάζοντας και κατανοώντας τους παράγοντες που επηρεάζουν τη διαδικασία και το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους προϊσταμένους που επιθυμούν να γνωρίσουν τις σύγχρονες τεχνικές διαπραγμάτευσης και επιχειρηματικής επικοινωνίας.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, εισηγητής σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 19 Ιουνίου.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου.

Προηγούμενο άρθρο Ανοικτή πρόσκληση συμπαράταξης για το Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Βασίλης Τσιάκος: Κορυφώνουμε την προσπάθεια μας για ευρεία νίκη την Κυριακή