Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Τυροκομικές επιχειρήσεις και Διεθνή αγορά


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα την Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 17:00 – 21:00 με θέμα: «Κρίσιμα σημεία στρατηγικής πρόσβασης των τυροκομικών επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά» στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι ενδιαφερόμενοι κατανοήσουν τις ευκαιρίες, αλλά και τις απαιτήσεις των διεθνών αγορών, ώστε να κάνουν τις σωστές επιλογές και να αποφύγουν πιθανούς κινδύνους, να είναι σε θέση να βρίσκουν και να αξιολογούν νέες αγορές για τα προϊόντα τους, να εντοπίζουν, να αξιολογούν και προσεγγίζουν πελάτες, ώστε να διαμορφώνουν αποτελεσματικές συνεργασίες καθώς και να βελτιώσουν τη διαδικασία πώλησης και εξυπηρέτησης του πελάτη.

Ενδεικτικά στο πρόγραμμα θα αναλυθούν:

  • Κρίσιμα σημεία της στρατηγικής των ελληνικών τυροκομικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές
  • Παρουσίαση της διεθνούς αγοράς τυριών (ιδιαίτερα της φέτας)
  • Πρόσβαση στις ξένες αγορές και ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση Εξαγωγικών

To σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη marketing που δεν έχουν εμπειρία με εξαγωγές και θα ήθελαν να ασχοληθούν, στελέχη πωλήσεων ή άλλων διευθύνσεων στην επιχείρηση που η δραστηριότητά τους σχετίζεται με τις εξαγωγές, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να ξεκινήσουν εξαγωγική δραστηριότητα και βοηθούς στελεχών διεύθυνσης εξαγωγών.

Εισηγήτρια του προγράμματος θα είναι η κα Ρούλα Παππά Export Expert με 35ετή εμπειρία στον τομέα των εξαγωγών τροφίμων, 25 χρόνια στον τομέα τυροκομικών προϊόντων ως διευθύντρια εξαγωγών της γαλακτοβιομηχανίας  ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Επίσης έχει ασχοληθεί με ολόκληρο το φάσμα των εξαγωγών και ιδιαίτερα με την ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων στη διεθνή αγορά.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ μέχρι Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018.

Προηγούμενο άρθρο Στις 24 Ιουνίου ο 51ος Καραϊσκάκειος Δρόμος
Επόμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Τα μεγάλα ζητούμενα ενόψει της νέας ΚΑΠ