Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου και ώρες 16:00-21:00, με θέμα: «Aftersales», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της ολικής ποιότητας στο aftersales, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που ξεκινά πριν την πώληση και εξασφαλίζει πιστούς πελάτες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να προτείνουν λύσεις στους τομείς της εσωτερικής οργάνωση της επιχείρησης, την αύξηση κερδοφορίας, την πιστότητα πελατών, την προώθηση σε νέους ή διαφυγόντες πελάτες και τη διαχείριση τυχόν συγκρουσιακών καταστάσεων αν και όταν προκύψουν.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και τους προϊσταμένους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Τζαβλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Η Δημοτική Πινακοθήκη εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Μάνθου Γιολδάση
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας