Ειδήσεις

Σε Συνέδριο στο Λουτράκι ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης


Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη την Παρασκευή 15Μαρτίου 2019 στο Λουτράκι, προκειμένου να παρευρεθεί στο 1ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Υδατοδρόμια- Κρουαζιέρα-Αεροδρόμια-Ανάπτυξη -Ασφάλεια»

Στο συνέδριο εξετάσθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με το θεσμικό πλαίσιογια τη λειτουργία των υδατοδρομίων, τη συνέργεια κρουαζιέρας-υδροπλάνου,τη συμμετοχή των ως άνω στην αύξηση τουτουριστικούπροϊόντος, την επιχειρησιακή εκμετάλλευση των υδροπλάνων στην έρευνα και διάσωση,τησυμβολή των υδροπλάνων στην προστασία του περιβάλλοντος,την ασφάλεια των αερομεταφορών και τέλος την επιχειρηματικότητα και απασχόληση σε κρουαζιέρα -υδατοδρόμια.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν οΓενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γεώργιος Δέδες, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής &Ναυτιλιακών  Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης και η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Γεωργία Καραστάθη, με τους οποίους ο Συντονιστής συζήτησε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΑποκεντρωμένηςΔιοίκησης.

Παράλληλα ο κ.Ντίτορας συνομίλησε με τη δημοσιογράφο κα Νίνα Κασιμάτη, το Δήμαρχο Λουτρακίου- Περαχώρας–Αγίων Θεοδώρων κ.Γεώργιο Γκιώνη,τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένων Ν.Ευβοίας κ.ΑνδρέαΠαπανδρέου καθώς και τοΔιευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Club Hotel Casino Loutraki κ.Ιωάννη Βραχάτη.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα: Μέλισσες, επικονιαστές και άνθρωπος
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή μαθήτριας στο πρόγραμμα EUROSCOLA