Ειδήσεις

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: How to Secretary


O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «How to Secretary», το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:00 – 17:00, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου  είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα γραμματείας και οργάνωσης και να εξοικειωθούνε με τα νέα τεχνολογικά μέσα που αφορούν την οργάνωση και τη διαχείριση.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη, εργαζόμενους και προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες καθώς και να εξοικειωθούν με τους νέους τεχνολογικούς τρόπους οργάνωσης και διαχείρισης γραφείου, χρόνου και κρίσεων.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα. Ναταλία ΣτεφανίδηCommunications Executive με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων, του Marketing και του Corporate Communication. Δημιουργεί από θέσεις ευθύνης προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 12 Σεπτεμβρίου.

Για  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Υπεγράφη το συμφωνητικό για τις Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στο Δήμο Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε την Ελλάδα πιο ψηλά