Ειδήσεις

Πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης


Από την Π.Ε. Καρδίτσας ανακοινώνεται το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης το οποίο έχει ως εξής:

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Γενικός σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 25ης Νοεμβρίου, ημέρας εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης.

Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Κοινοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από της δύσεως του ηλίου της 25ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Ώρα 10:30’ π.μ.: Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τη χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κκ. Τιμοθέου. Προσέλευση επισήμων στη δοξολογία από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:15 π.μ.

Ώρα 11:15’ π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου της Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Δικαστηρίων).

Κατάθεση στεφάνων από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις, Εκπρόσωποι Αναπηρικών Οργανώσεων, Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Πολιτικά Κόμματα, Πολιτικές Νεολαίες και όποιος εκπρόσωπος νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση.

Τα της ιεροτελεστίας θα ρυθμιστούν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ο Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας παρακαλείται για τη διάθεση των αναγκαίων για τη δέηση και το τμήμα απόδοσης τιμών, ο Δ.Ο.Π.Α. Καρδίτσας για τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής και μικροφωνικών εγκαταστάσεων, η Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας για την εύρρυθμη τήρηση της τάξης.

Προηγούμενο άρθρο Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στον 15ο Τιτάνιο Δρόμο
Επόμενο άρθρο Workshop για την Εκπαιδευτική Ρομποτική στην Καρδίτσα