Ειδήσεις

Προβλήματα στην υδροδότηση της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου


Είναι γνωστά τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα Αγίου Γεωργίου στο ζήτημα της υδροδότησης. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ανέλαβε την ευθύνη για την ύδρευση της Κοινότητας τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, έστειλα στις 21 Ιουλίου 2017 επιστολή στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με την οποία γνωστοποίησα τα προβλήματα που υφίστανται και ζητούσα να μου απαντήσει εγγράφως σε αυτά. Οι αρμόδιοι της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να δώσουν μια απάντηση στα ερωτήματα αυτά, απαξιώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρόλο και την αγωνία των τοπικών αιρετών παραγόντων για τα θέματα που αφορούν τις τοπικές Κοινότητες της αρμοδιότητάς τους.

Ενημερώνω τους αναγνώστες σας ότι από την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων και μετά, τα προβλήματα στην υδροδότηση επανέρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι διακοπές στην υδροδότηση είναι κάτι που μας απασχολεί συνεχώς. Ο προβληματισμός γίνεται μεγαλύτερος ενόψει της Πασχαλινής περιόδου κατά την οποία στο χωριό μας αυξάνεται ο πληθυσμός λόγω του μεγάλου αριθμού αυτών που το επισκέπτονται.

Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του καλοκαιριού που ακολουθεί σύντομα, διότι αν δεν λάβει η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. άμεσα μέτρα για τα προβλήματα της υδροδότησής μας, είναι βέβαιο ότι το χωριό μας θα υποφέρει για ακόμα μια χρονιά και προειδοποιώ ότι θα έχουμε ακόμα ένα «θερμό» καλοκαίρι.

Οι δημότες της Κοινότητας του Αγίου Γεωργίου απαιτούν από τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να μην αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Δευκαλίων
Επόμενο άρθρο Πόλος έλξης το Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά