Ειδήσεις

Πολιτιστικό τετραήμερο εκδηλώσεων στο Νεοχώρι Καρδίτσας


Πέμπτη 4 Αυγούστου: 1η  Συνάντηση Καλλιτεχνών Παραδοσιακής Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ενημέρωσης Νεοχωρίου. Η εκδήλωση είναι προς τιμή των εν ενεργεία εκφραστών (μουσικών και ερμηνευτών) του δημοτικού τραγουδιού, οι οποίοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί,  σε μια γιορτή δημοτικής μουσικής παράδοσης του τόπου μας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, ξεκινάει στις 9.00μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή 5 Αυγούστου: Το «Θεσσαλικό Θέατρο» θα παρουσιάσει τη μεγάλη του επιτυχία «Του Ήλιου Και Του Φεγγαριού», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου. Το θέατρο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου και ώρα έναρξης 9.15μμ.

Σάββατο 6 Αυγούστου: Ρεμπέτικη Βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ενημέρωσης Νεοχωρίου.Η βραδιά ξεκινάει στις 9.00μμ και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά.

Κυριακή 7 Αυγούστου: Αγώνες Ping Pong θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου στις 3.00μμ. Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και τη συμβολή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καρδίτσας (Φ.Ο.Κ.). Σε όλους τους νικητές θα δοθούν έπαθλα και μετάλλια από τον αθλοθέτη των αγώνων Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την ώρα έναρξής τους από τη γραμματεία, παρουσία των διαγωνιζομένων.

Πληροφορίες – Εγγραφές (έως και μια ώρα πριν την έναρξη των αγώνων)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6946476683 (Vodafone) και 6971670460 (WhatsUp)

E-Mail: psnneoxoriou@gmail.com

 

Το Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθρο Σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Νέος τεχνολογικός εξοπλισμός για το Περιφερειακό ιατρείο Μαυρομματίου