Ειδήσεις

Παρουσίαση της Ενιαίας Δράσης Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ


Η παρουσίαση της Ενιαίας Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»  στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 26Απριλίου 2017, στο Αμφιθέατρο των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.E.I. Θεσσαλίας και ώρες 10:00- 14:30.

Η δράση «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους, έχει προϋπολογισμό 280 εκατ. € και προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΣΠΑ 2014 – 2020).

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων – ΠΣΚΕ (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται για τον Α’ κύκλο η Πέμπτη, 23η  Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00.

Περισσότερες πληροφορίες είναι αναρτημένες στους δικτυακούς τόπους της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ (www.antagonistikotita.gr) και της EΥΔΕ ΕΤΑΚ (www.eyde-etak.gr).

 

Προηγούμενο άρθρο Έτος Γεωργίου Καραϊσκάκη το 2017!!!
Επόμενο άρθρο Βράβευση της Εταιρείας Διανομής Αερίου από τη Δ/νση Τροχαίας Θεσσαλονίκης