Ειδήσεις

Παρουσίαση δράσεων του δικτύου Teachers4Europe ΔΕ Θεσσαλίας


Τον καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, με αφορμή το  ευρωπαϊκό έτος πολιτιστικής κληρονομιάς, επέλεξαν οι Teachers4Europe Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, για να παρουσιάσουν τις δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος Τ4Ε που δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου το απόγευμα, διοργανώθηκε από τις Ambassadors T4Ε Δευτεροβάθμιας Θεσσαλίας, κ. Βασιλική Βούλγαρη και κ. Ζησούλα Γκουτσιουκώστα, με την υποστήριξη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Λάρισας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο εκπροσωπήθηκε από την κ. Ζωή Γιουρούκη και τον κ. Σωκράτη Χρυσόμαλλο.

Πολυποίκιλα και πρωτότυπα τα projects των παιδαγωγικών ομάδων που παρουσιάστηκαν, φτιαγμένα με μεράκι, ενθουσιασμό και κυρίως με αγάπη για τον μαθητή, τον αυριανό Ευρωπαίο πολίτη. Η οικογένεια T4E Θεσσαλίας μεγαλώνει και δυναμώνει με την ελπίδα να χτιστεί από τα παιδιά το μέλλον μιας δίκαιης, ισόνομης Ευρώπης, όπου όλοι οι πολίτες της αποδέχονται τη διαφορετικότητα και τη διαπολιτισμικότητα των χωρών μελών της.

Προηγούμενο άρθρο Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στο Καλλίθηρο
Επόμενο άρθρο Προσφορά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας